• web2.jpg
  • Luxury-Slider.jpg
  • 4.jpg
AKİK SERİSİ
ALEPPO SERİSİ
ALTIN SERİSİ
BUHARA SERİSİ
GRANADA PERFUME OIL
GÜL SERİSİ
İNCİ SERİSİ
KRİSTAL SERİSİ
LUXURY SERİSİ
MERCAN SERİSİ
PARFÜM SERİSİ
ROYAL SERİSİ
SAFİR SERİSİ
SEDEF SERİSİ
TURKUAZ SERİSİ
TÜP HAC SERİSİ
TÜP SERİSİ
  • Kabe Samanı
    Bu esans yağı Hindistan'da yetişen bitkinin kök gövdesinden damıtılır. Kabe samanı toprağımsı, odunsu bir aromaya sahiptir ve bilinen en saf sabitleyicilerden biridir. Estee Lauder'in Knowing'i bir chypre parfümü olmasına rağmen Kabe samanı baz nota olarak kullanılır. Aslında pek çok chypre parfümü kabe samanını kullanır. Yasemin ve sandal ağacını...
  • Reçine
    Ağaçlardan özellikle çam ve diğer yaprak dökmeyenlerden elde edilen sakızlara parfümeride reçine adı verilir. Reçineler genellikle sabitleyiciler olarak kullanılmaktadır.
  • Defne Yaprağı Yağı
    Bu canlı sert ve baharatlı yağ Avrupa defnesinin yapraklarından damıtılır. Defne yaprağı yağı genellikle erkeksi kokularda dip nota olarak kullanılır.
  • Fesleğen
    Bahçe ile ilgilenenlerin çoğunun bildiği gibi fesleğenin çok çeşidi vardır. Parfümeri için yetiştirilen en yaygın türler karanfil kokulu Ocimum Sanctum ve mis kokulu Ocimum Basilicum'u içerir. Bu keskin ve baharatlı esans yağı esas olarak bir parfümde orta nota olarak kullanılır ve muhabbet çiçeği kokusunu andırır.
  • Siklamen
    Çuha çiçeğinin yakın kuzeni olan bu çiçek Alplere özgüdür. Siklamen Laura Ashley no.1'de bir baz nota olarak kullanılır. Cheap & Chic (Moschino)'da siklameni orta notasında kullanmıştır.
  • Vanilya
    Bu tanıdık koku, Madagaskar'a özgü tırmanıcı bir orkidenin meyve ve tohumlarından elde edilir. Vanilya, pek çok tatlı çiçek suları veya amber bazlara zenginlik ve derinlik katar.
  • Kayısı Çekirdeği Yağı
    Kayısı meyvesinin kokusu meyveden başarılı bir şekilde elde edilmezken, çekirdeklerinden elde edilen altın sarısı renkli sıvı yağ kayısının sevimli kokusunu taşır. Çekirdek yağı, parfümeride kullanmaya yetecek kadar kuvvetli bir koku malzemesi olmamakla birlikte, koku üreticiliği işinde taşıyıcı yağ olarak mükemmel bir tercihtir.Kayısı çekirdeği y...
  • Yasemin
    Parfümeride kullanılan 900 gr. yağ özü elde etmek için, Asya yasemin çalısından 6000 kg. çiçek kullanmak gerekir. İlk çiçeklenmedeki tomurcuklar Temmuz ve Ağustos'ta toplanır ama Ekim'deki ikinci çiçeklenme çok daha fazla kokulu tomurcuklar sağlar. Yasemin şafaktan önce toplanmalıdır yoksa verdiği kokunun % 20'sini kaybeder. Yaseminin beyaz taç ya...
  • Ylang - Ylang
    İsminin anlamı ''çiçeklerin çiçeği'' dir ve yağı Madagaskar ve Filipinlere özgü bir ağaçtan elde edilir. Bu çiçek yağı, zengin hafifçe balzamlı ve yasemin benzeridir. Oriental koku ailesine giren parfümlere bir güç katar. Menekşe ve yasemin ile çok iyi harman olurlar. Ylang-ylang koku işinde ve tek notalı kokularda kullanılmak için harikadır.
  • Lavanta
    Bu aromatik bitkinin eflatun çiçekleri ve yaprakları parfümler ve lavanta torbaları için asırlar boyunca kullanılmıştır. Lavanta çiçeklerinin 5000 tonu tek başına Fransa'nın güneyinden elde edilir. Lavanta yağı buhar damıtımı işlemi ile elde edilir. J.P.Gaultier markasının "Le Male" kokusu gibi, erkek kokularının yaygın bir bileşenidir.
  • Reçine Yasemin Misket Limonu Yağı Gül Suyu Mine Çiçeği
  • Siklamen Kekik Gardenya Hindistan Cevizi Yağı Elma
HİZMET ANLAYIŞIMIZ

BUHARA ESANS’ta “yüksek kalite standartlarında ürün” ve “sürekli müşteri memnuniyeti”, hizmet anlayışımızın temel felsefesini oluşturur. Daimi bir yenilik anlayışı, alanında uzman kadro ve etkili fiyat politikası sayesinde hem kalite standardizasyonu hem de müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutulmaktadır.

DEVAMI
VİZYONUMUZ

Kokuya getirdiğimiz farklı bakış açısıyla hem Türkiye’de pazar payımızı arttırmak hem de uluslararası kozmetik piyasasında ülkemizi temsil eden örnek bir kuruluş haline gelmek.

DEVAMI
MİSYONUMUZ

“Koku değişecek” inancımızdan hareketle insanların hayal dünyasını yansıtacak kokular tasarlayıp, parfüm kullanımına yepyeni bakış açıları kazandırmak.

DEVAMI
| Tüm hakları saklıdır Copyright 2019 ©