• web2.jpg
  • Luxury-Slider.jpg
  • 4.jpg
AKİK SERİSİ
ALEPPO SERİSİ
ALTIN SERİSİ
BUHARA SERİSİ
GRANADA PERFUME OIL
GÜL SERİSİ
İNCİ SERİSİ
KRİSTAL SERİSİ
LUXURY SERİSİ
MERCAN SERİSİ
PARFÜM SERİSİ
ROYAL SERİSİ
SAFİR SERİSİ
SEDEF SERİSİ
TURKUAZ SERİSİ
TÜP HAC SERİSİ
TÜP SERİSİ
  • Biberiye
    Bu bitki Akdeniz kıyılarında yaşamaya çalışır. Latince isminin kelime anlamı (Rosemary) ''denizin çiyi' dir. Kafur ve lavanta benzeri kokusu yaprak ve çiçeklerden damıtılır. Biberiye yağı, ilk yaratılan parfümlerden biri olan Macar Suyu'nun ana bileşenlerinden biridir.
  • Misket Limonu Yağı
    Batı Hint Adaları misket limonu ağaçları kabuklarının sıkma veya distilasyon yolu ile yağ elde edilmesini sağlayan meyveleri verirler. Misket limonu yağı gözde bir üst notadır ve Eau de Rochas'ın üst notasında misket limonu yağına rastlarız.
  • Zambak
    Bu esans yağı, beyaz zambak veya zambaktan elde edilir ve çok eski zamanlardan beri parfümeride kullanılır. Kalla zambağı dahil, pek çok zambak türü parfümeride kullanılır. Cabotine (Gres) parfümü, zambağı bir ana nota olarak kullanmıştır.
  • Portakal Çiçeği Yağı
    Portakal çiçeği esansı hazırlamak için damıtılan portakal çiçeklerinden arta kalan su, harika bir aromaya sahiptir. Portakal çiçeği suyu bir zamanlar tatlı su olarak bilinirdi. Portakal çiçeği suyu parfümeride kullanılmaz fakat sürüldüğünde harika bir sonuç verir.
  • Ahududu
    Bu lezzetli kırmızı yemişler çalılar üzerinde yetişir ama parfümlerde kullanılan esansı sentetik olarak üretilir. Estee (Estee Lauder), ahududuyu üst nota olarak kullanır.
  • Sardunya
    Pek çok değişik kokulu sardunya bulunmasına rağmen parfümeride en sık kullanılan gül sardunya ve palma gülü sardunyasıdır. Fakat nane, limon, küçük Hindistan cevizi , elma, kayısı, zencefil ve ananas gibi diğerleri de parfümcülerin renk paletinde yerlerini alırlar. İyi kururlar ve parfüm işinde yaygın olarak kullanılırlar. Kokulu sardunyaların esa...
  • Anason
    Esans yağı, havucun akrabası olan bu bitkinin tohumlarından damıtılır. Anason genellikle üst nota olarak kullanılır. Yves St.Laurent'in Champagne' inde belirgindir ve L'Eau de Minuit (Lolita Lempicka)' de bir üst nota olarak kullanılmıştır.
  • Reçine
    Ağaçlardan özellikle çam ve diğer yaprak dökmeyenlerden elde edilen sakızlara parfümeride reçine adı verilir. Reçineler genellikle sabitleyiciler olarak kullanılmaktadır.
  • Amber
    Amber, ispermeçet balinasının bağırsaklarında şekillendiği düşünülen ama tropikal bölgelerde kıyılarda yüzerken bulunan bir maddedir. Parfümcüler tarafından sıklıkla gri amber kelimesinin bir kısaltması olarak kullanılır. Amber kelimesi, ladenden elde edilen koyu yağlı reçinesini tarif etmek ve Oriental koku ailesindeki çarpıcı , sıcak ve toz hal...
  • Gül Ağacı
    Gül ağacı esans yağı balzamik, hafif gül kokulu notalara sahiptir ve buhar damıtımı yolu ile elde edilir. Genellikle leylak ve zambak parfümlerinde kullanılır. Desire (Dunhill) ve Wish (Chopard in üst notasında da gül ağacını görebiliriz.
  • Fulya Frezya Paçuli Elma Kavun
  • Kakule Tatlı Badem Yağı Limon Yağı Mandalina Misk
HİZMET ANLAYIŞIMIZ

BUHARA ESANS’ta “yüksek kalite standartlarında ürün” ve “sürekli müşteri memnuniyeti”, hizmet anlayışımızın temel felsefesini oluşturur. Daimi bir yenilik anlayışı, alanında uzman kadro ve etkili fiyat politikası sayesinde hem kalite standardizasyonu hem de müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutulmaktadır.

DEVAMI
VİZYONUMUZ

Kokuya getirdiğimiz farklı bakış açısıyla hem Türkiye’de pazar payımızı arttırmak hem de uluslararası kozmetik piyasasında ülkemizi temsil eden örnek bir kuruluş haline gelmek.

DEVAMI
MİSYONUMUZ

“Koku değişecek” inancımızdan hareketle insanların hayal dünyasını yansıtacak kokular tasarlayıp, parfüm kullanımına yepyeni bakış açıları kazandırmak.

DEVAMI
| Tüm hakları saklıdır Copyright 2018 ©