• web2.jpg
  • Luxury-Slider.jpg
  • 4.jpg
AKİK SERİSİ
ALEPPO SERİSİ
ALTIN SERİSİ
BUHARA SERİSİ
GRANADA PERFUME OIL
GÜL SERİSİ
İNCİ SERİSİ
KRİSTAL SERİSİ
LUXURY SERİSİ
MERCAN SERİSİ
PARFÜM SERİSİ
ROYAL SERİSİ
SAFİR SERİSİ
SEDEF SERİSİ
TURKUAZ SERİSİ
TÜP HAC SERİSİ
TÜP SERİSİ
  • Portakal Çiçeği Yağı
    Portakal çiçeği esansı hazırlamak için damıtılan portakal çiçeklerinden arta kalan su, harika bir aromaya sahiptir. Portakal çiçeği suyu bir zamanlar tatlı su olarak bilinirdi. Portakal çiçeği suyu parfümeride kullanılmaz fakat sürüldüğünde harika bir sonuç verir.
  • Kayısı Çekirdeği Yağı
    Kayısı meyvesinin kokusu meyveden başarılı bir şekilde elde edilmezken, çekirdeklerinden elde edilen altın sarısı renkli sıvı yağ kayısının sevimli kokusunu taşır. Çekirdek yağı, parfümeride kullanmaya yetecek kadar kuvvetli bir koku malzemesi olmamakla birlikte, koku üreticiliği işinde taşıyıcı yağ olarak mükemmel bir tercihtir.Kayısı çekirdeği y...
  • Hanımeli
    Bu tropikal çalı, çiçeklerinin yaşayabilmesi için gündüz sıcağının çok buharlaşmaya neden olması yüzünden geceleri açar. Tatlı canlı yasemin benzeri aroması ile bu koku orta notalar olarak ortaya çıkarlar. Byblos 'un hoş bir hanımeli kokusu vardır.
  • Sardunya
    Pek çok değişik kokulu sardunya bulunmasına rağmen parfümeride en sık kullanılan gül sardunya ve palma gülü sardunyasıdır. Fakat nane, limon, küçük Hindistan cevizi , elma, kayısı, zencefil ve ananas gibi diğerleri de parfümcülerin renk paletinde yerlerini alırlar. İyi kururlar ve parfüm işinde yaygın olarak kullanılırlar. Kokulu sardunyaların esa...
  • Karanfil Yağı
    Bu esans yağı karanfil ağacının kurutulmuş tomurcuklarından damıtılır. Karanfil tomurcuğu yağı çiçek ve baharatlı kokuların her ikisine de tatlı bir baharatlı nota katar. Chanel'ın Coco'sunda üst nota olarak kullanılır.
  • Yasemin
    Parfümeride kullanılan 900 gr. yağ özü elde etmek için, Asya yasemin çalısından 6000 kg. çiçek kullanmak gerekir. İlk çiçeklenmedeki tomurcuklar Temmuz ve Ağustos'ta toplanır ama Ekim'deki ikinci çiçeklenme çok daha fazla kokulu tomurcuklar sağlar. Yasemin şafaktan önce toplanmalıdır yoksa verdiği kokunun % 20'sini kaybeder. Yaseminin beyaz taç ya...
  • Tarçın
    Bu tanıdık pasta baharatı Seylan'da yetişen bir ağaç veya çalının kurutulmuş kabuk, filiz ve tomurcuklarından elde edilir. Pek çok baharatlı koku bileşenleri gibi, tarçın da üst , orta ve baz nota olarak kullanılabilir.
  • Karabiber
    Esans yağı damıtılmadan önce kara biber taneleri kurutulur. Karabiberin ateşli ve baharatlı notaları sandal ağacı ile iyi harman olurlar. Guerlain 'in erkekler için olan Heritage kolonyası baharatlı bir ana notaya sahiptir.
  • Lavanta
    Bu aromatik bitkinin eflatun çiçekleri ve yaprakları parfümler ve lavanta torbaları için asırlar boyunca kullanılmıştır. Lavanta çiçeklerinin 5000 tonu tek başına Fransa'nın güneyinden elde edilir. Lavanta yağı buhar damıtımı işlemi ile elde edilir. J.P.Gaultier markasının "Le Male" kokusu gibi, erkek kokularının yaygın bir bileşenidir.
  • Mine Çiçeği
    Esans yağı limon mine çiçeğinin yapraklarından damıtılır. Bu taze, temiz limon kokusu sabunlarda ve bazen parfümeride özellikle turunçgil formüllerinde kullanılır.
  • Kavun Ylang - Ylang Gül Suyu Elma Laden Reçinesi
  • Hint Yasemini Buğday Özü Yağı Misket Limonu Yağı Gül Ağacı Kekik
HİZMET ANLAYIŞIMIZ

BUHARA ESANS’ta “yüksek kalite standartlarında ürün” ve “sürekli müşteri memnuniyeti”, hizmet anlayışımızın temel felsefesini oluşturur. Daimi bir yenilik anlayışı, alanında uzman kadro ve etkili fiyat politikası sayesinde hem kalite standardizasyonu hem de müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutulmaktadır.

DEVAMI
VİZYONUMUZ

Kokuya getirdiğimiz farklı bakış açısıyla hem Türkiye’de pazar payımızı arttırmak hem de uluslararası kozmetik piyasasında ülkemizi temsil eden örnek bir kuruluş haline gelmek.

DEVAMI
MİSYONUMUZ

“Koku değişecek” inancımızdan hareketle insanların hayal dünyasını yansıtacak kokular tasarlayıp, parfüm kullanımına yepyeni bakış açıları kazandırmak.

DEVAMI
| Tüm hakları saklıdır Copyright 2019 ©